Vesti

Iskoristite povoljnosti parkiranja u javnoj garaži

Prema statistikama, u evropskim gradovima vozači provedu i do 55 sati godišnje tražeći mesto za parkiranje. Parking predstavlja sve veći problem u svetu, viši standard donosi veći broj automobila koji nisu luksuz, već potreba.

Kragujevac je, posle Beograda, jedan od gradova koji ima najviše posebnih parkirališta. Naši sugrađani, osim na opštim parkiralištima, svoje automobile mogu na komforan način da parkiraju u javnoj parking garaži i na još osam posebnih parkirališta u gradu.

Parking garaža koja se nalazi u strogom centru grada, u ulici Kneza Miloša (iza „Srca“), nudi mogućnost sigurnog i bezbednog parkiranja vozila tokom 24 časa svakog dana u toku cele godine. Opremljena je sigurnosnim kamerama, a broj sati parkiranja je neograničen. Poseduje 187 parking mesta za automobile, 10  obeleženih mesta za osobe sa invaliditetom, 12 mesta za motocikle i 3 mesta za punjenje električnih automobila.

Apelujemo na naše građane i goste iz drugih gradova, da iskoriste povoljnosti parkiranja automobila u javnoj garaži. Razlozi su mnogobrojni, a jedan od njih je i niža cena u odnosu na druga posebna i opšta parkirališta.

U javnoj garaži cena parkiranja po započetom času za putnička vozila iznosi 50,00 dinara, a cena za dnevno jednokratno parkiranje je 750,00 dinara. Mesečna pretplata za putnička vozila od 00 do 24 časa je 3.900,00 dinara, a od 07 do 17 časova je 3.500,00 dinara.
Cene parkiranja u garaži za druge kategorije usluga, kao i cene parkiranja na ostalim posebnim parkiralištima možete pogledati na sajtu www.jkpsumadija.rs , u odeljku usluge, Sektor parkinga, Služba posebnih parkirališta.
Image