Vesti

Izmena radnog vremena u Sektoru groblja

U skladu sa donetim merama Vlade Republike Srbije o ograničenju kretanja za vreme vanrednog stanja tokom vikenda, JKP Šumadija Kragujevac obaveštava korisnike svojih usluga da će u Sektoru groblja u subotu doći do izmena u radnom vremenu prema sledećem:

Šta je natrijum hipohlorit i kako se koristi?

Natrijum hipohlorit je jedinjenje koje se koristi za prečišćavanje voda, čišćenje površina, izbeljivanje i neutralisanje mirisa.

Obustavlja se naplata parkiranja do daljeg

Na osnovu Preporuke Gradonačelnika grada Kragujevca o organizovanju procesa rada u javnim preduzećima, ustanovama, javnim službama, Gradskoj upravi i stručnim službama grada Kragujevca za vreme trajanja vanrednog stanja u Republici Srbiji, JKP Šumadija Kragujevac donelo je Odluku da se od danas, 1. aprila 2020. godine naplata parkiranja i kontrola naplate parkinga na opštim i posebnim parkiralištima na teritoriji grada Kragujevca obustavlja do daljeg.

Sredstvo za dezinfekciju zatvorenih prostora dostupno građanima grada Kragujevca

Kontejneri sa rastvorom natrijum hipohlorita za dezinfekciju zatvorenih prostora postavljeni su na više lokacija u gradu i biće redovno dopunjavani i dostupni kako za  upravnike stambenih jedinica, tako i za sve građane.

Zbog korona virusa zatvaraju se sve pijace na teritoriji grada

Vlada Republike Srbije je na današnjoj sednici donela najnovije mere za sprečavanje širenja virusa COVID-19, među kojima je i Odluka da se sve pijace, na otvorenom i zatvorenom prostoru zatvore do daljeg.

Priču o prvoj ekološkoj nadzemnoj višeetažnoj garaži u Kragujevcu podelio je portal eKapija

Radovi na izgradnji prve nadzemne višeetažne blokovske garaže u Kragujevcu započeli su polaganjem kamena temeljca 29. oktobra 2019. godine. Predviđeni rok za završetak radova je 31. avgust 2020. godine, a kako su nam rekli u JKP Šumadija Kragujevac, radovi se izvode se u skladu sa planiranom dinamikom i vremenskim uslovima. 

Pojačana dezinfekcija ulica

JKP Šumadija Kragujevac nastavlja sa sprovođenjem neophodnih preventivnih mera na dezinfekciji ulica, a u cilju prevencije širenja i sprečavanja infekcije virusa COVID – 19.

Ulice i trotoari u gradu prohodni

U Kragujevcu od sinoć neprekidno pada sneg, pa ekipe zimske službe JKP Šumadija Kragujevac od ranog jutra rade na raščišćavanju kako prioritetnih saobraćajnica u gradu, tako i puteva na seoskom području.

Operativni centar 0800 112 113 pušten u rad

Zahvaljujući Telekomu grad Kragujevac je pokrenuo još jedan korisnički servis –  jedinstven kol centar na broju 0800 112 113.

Obaveštenje za kupovinu stanarskih karata

Od 23.3.2020. godine naši sugrađani kupovinu stanarskih karata mogu izvršiti uplatom na tekući račun 170-30009974000-36 kod UniCredit banke uz obavezno navođenje u pozivu na broj registracije vozila.

Radno vreme blagajni za vreme vanrednog stanja

Zbog proglašene pandemije virusa i vanrednog stanja u našoj zemlji, Javno stambeno preduzeće „Kragujevac" Kragujevac Vas obaveštava da će radno vreme blagajni „Centar", „Aerodrom", „Stanovo" i „Kolonija" biti korigovano i primati uplate građana u periodu od 10:00 do 14:00 časova. 

Obaveštenje

U skladu sa Odlukama Vlade Republike Srbije u vezi sa sprečavanjem širenja virusa COVID – 19, JKP Šumadija Kragujevac je u cilju prevencije i sprečavanja infekcije virusa kako zaposlenih, tako i korisnika naših usluga sprovelo neophodne mere zaštite, pa Sektori i Službe u okviru preduzeća posluju prema sledećem:

Obustava prevoza na teritoriji grada Kragujevca

Odlukom Vlade Republike Srbije o obustavi javnog transporta putnika od subote 21.03.2020.godine u 20:00 časova obustavlja se gradski i prigradski prevoz na teritoriji grada Kragujevca.

Primena sanitarnih i higijenskih mera u JKP Šumadija Kragujevac

JKP Šumadija Kragujevac od uvođenja vanrednog stanja sprodi sve preporučene higijenske i sanitarne mere samozaštite i prevencije koje treba da spreče širenje korona virusa. Svakodnevno se vrši dezinfekcija i provetravanje kako objekata tako i vozila.

Intenzivirani radovi na dezinfekciji gradskih saobraćajnica

JKP Šumadija Kragujevac će u narednom periodu u noćnim satima vršiti dezinfekciju gradskih ulica na osnovu novih mera preventive.:

Odluka o zatvaranju Šarene pijace

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije i preporukama Kriznog štaba grada Kragujevca, JKP Šumadija Kragujevac je donela odluku o zatvaranju Šarene pijace od 20.03.2020. godine do daljeg u cilju zaštite sugrađana i sprečavanju širenja virusa.

Obaveštenje

Na osnovu Odluke o sprovođenju mera na zaštiti stanovništva od širenja epidemije SOVID – 19 na teritoriji grada Kragujevca, br.020-82/2020-II, od 18. marta 2020. godine, JKP Šumadija Kragujevac je sprovela sledeće mere obezbeđivanja i zaštite života stanovništva i zaposlenih:

APEL GRAĐANIMA

Najvažnije je da ostanemo odgovorni prema sebi, prema svojim najmilijima i svim drugim ljudima.

Obaveštenje o izmeni radnog vremena za prodaju parking i stanarskih karata

U skladu sa Odlukom o skraćenju radnog vremena u TPC Radnički i sugestijama Vlade Republike Srbije u okviru uvedenog vanrednog stanja, obaveštavamo naše sugrađane da će se prodaja parking i stanarskih karata od 18. marta 2020. godine vršiti svakog radnog dana u vremenu od 10 do 17 časova.

Redovno održavanje grada u vanrednim okolnostima

JKP Šumadija Kragujevac u sklopu redovnog održavanja grada nesmanjenim kapacitetima vodi računa o komunalnoj higijeni javnih površina, iznošenju i deponovanju otpada, čišćenju pijaca, javnih površina, kao i vozila u javnom prevozu putnika.

Lakše za pešake u Korićanima

U toku je asfaltiranje trotoara u ulici Ivana Gošnjaka u MZ Korićani.

Prva sednica Kriznog štaba grada Kragujevca

Krizni štab grada Kragujevca koji je juče formiralo Gradsko veće, u večernjim časovima održao je svoju prvu sednicu na kojoj se razgovaralo o mnogim temama u cilju donošenja preporuka i saveta za ponašanje tokom vanredne situacije.

Ministarstvo zdravlja uvelo dodatne telefone epidemioloških službi za informacije o Covid-19

U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana sa nadležnim epidemiološkim službama, Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatne brojeve telefona za sve informacije o COVID-19.

Grad Kragujevac formirao Krizni štab

Grad Kragujevac formirao je Krizni štab koji će kao savetodavno telo Gradskom veću davati preporuke za donošenje odluka i ponašanja tokom vanrednog stanja, rekao je gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić u Jutarnjem programu TV Prve.

Mere na osnovu Odluke o uvođenju vanrednog stanja u Srbiji

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković doneli su danas, u skladu sa Ustavom, Odluku o uvođenju vanrednog stanja.

Prevencija širenja i sprečavanja infekcije

JKP Šumadija Kragujevac je u cilju prevencije širenja i sprečavanja infekcije virusa kako zaposlenih, tako i korisnika naših usluga sprovelo neophodne mere zaštite od korona virusa – COVID 19.

Obaveštenje Sektora javnog transporta putnika

Zbog preduzetih mera Vlade Republike Srbije da se obustavi rad  škola, vrtića i fakulteta, obaveštavaju se korisnici javnog prevoza da će od ponedeljka 16.03.2020.god. vozila u prigradskom prevozu saobraćati prema registrovanom redu vožnje za đački raspust. 

Obaveštenje

JKP Šumadija Kragujevac obaveštava korisnike usluga da se u cilju sprečavanja prenošenja infekcije na teritoriji grada Kragujevca, do daljeg obustavlja prodaja karata kod vozača u vozilima javnog transporta putnika.

Pojačane preventivne mere u vozilima javnog transporta putnika

Zbog povećanog broja zaraženih od korona virusa u Srbiji, a u cilju preventivne zaštite putnika u javnom prevozu na teritoriji grada Kragujevca, JKP Šumadija Kragujevac obaveštava korisnike usluga da je održavanje higijene u vozilima javnog transporta putnika podignuto na najviši nivo.

Lepo vreme inteziviralo radove na uređenju grada

Punim kapacitetom na više lokacija u gradu izvode se planirani radovi na uređenju zelenih površina.

Realizacija planiranih radova na izgradnji putne infrastrukture

Nakon asfaltiranja ulica Radivoja Markovića i Siniše Stankovića u MZ Grošnica, mehanizacija JKP Šumadija Kragujevac je nastavila sa radovima i u MZ Veliko polje.

Uspešno realizovana akcija „Planeta nas moli – Recikliraj, otpad me boli!“

Kao ekološki svesna i odgovorna kompanija, JKP Šumadija Kragujevac teži širenju svesti o važnosti primarne selekcije i reciklaže ambalažnog otpada.

Obeležen Internacionalni dan besplatnog javnog prevoz

Kragujevac se i ove godine pridružio obeležavanju Internacionalnog dana besplatnog javnog prevoza koji je ustanovljen svake prve subote u martu mesecu.

Internacionalni dan besplatnog javnog prevoza

Povodom Internacionalnog dana besplatnog javnog prevoza u subotu 7. marta 2020. godine gradski i prigradski prevoz u Kragujevcu biće besplatan za sve sugrađane.

Asfaltiranje ulica u MZ Grošnica

Radovi na uređenju i rekontrukciji lokalne saobraćajne infrastrukture u Kragujevcu se nastavljaju.

Obnova trim staze u Kragujevcu

Trim staza u Šumaricama koju koristi veliki broj rekreativaca i sportista osvežena je novim slojem malča.

Obaveštenje Sektora javnog transporta putnika

Zbog završetka radova u Ustaničkoj ulici, linija 24 Ćava-Košutnjak brdo vraćena je na svoju trasu i saobraća prema registrovanom redu vožnje.

Analiza mlečnih proizvoda na pijacama Centar i Erdoglija

Institut za javno zdravlje Kragujevac 21. februara 2020. godine obavio je kontrolu mikrobiološke ispravnosti mlečnih proizvoda na pijacama Centar i Erdoglija.

Asfaltiranje ulica u MZ Petrovac

Povoljni vremenski uslovi omogućili su izvođenje završnih radova na asfaltiranju ulica Petra Dobrovića i Pere Dobrinovića u MZ Petrovac.

Nova mašina za obeležavanje horizontalne signalizacije

Nabavka specijalizovane samohodne mašine za obeležavanje horizontalnih oznaka na kolovozu unaprediće kvalitet usluga Službe signalizacije.

Najava radova na putnoj infrastrukturi u Kragujevcu (video)

Direktor Nemanja Dimitrijević najavio je početak radova na asfaltiranju ulica u kragujevačkim naseljima.

Produžetak radova u naselju Ilina voda

Zbog produžetka radova u Ustaničkoj ulici u naselju Ilina voda, privremena izmena režima saobraćaja na liniji 24 Ćava - Košutnjak brdo se produžava do 29.02.2020. godine.

Na dan Velikih zadušnica vanredni polasci na liniji 18 Bozman – Mala Vaga –Bozman

Obaveštavamo korisnike javnog prevoza da će u subotu 22. februara 2020. godine na dan Velikih zadušnica biti uvedeni vanredni polasci na liniji broj 18 Bozman – Mala Vaga –Bozman.

Pripremni radovi za asfaltiranje ulica

Povoljni vremenski uslovi omogućili su da se obave pripremni radovi za asfaltiranje ulica u kragujevačkim naseljima.

Energiju štedi da život više vredi

Svetski dan očuvanja energije obeležava se svake godine 14. februara sa ciljem da se podigne svest o značaju očuvanja energetskih resursa kroz štednju, energetsku efikasnost i upotrebu obnovljivih izvora energije.

Radno vreme JKP Šumadija Kragujevac za vreme praznika Dana državnosti Srbije

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima („Službeni glasnik RS", br. 43/01, 101/7 i 92/11), državni praznik Republike Srbije Sretenje – Dan državnosti Srbije praznuje se neradno 15. i 16. februara.

Produžena izmena u režimu saobraćaja na liniji 24

Zbog produžetka radova u ul. Boška Buhe u naselju Ilina voda, privremena izmena režima saobraćaja na liniji 24 Ćava - Košutnjak brdo se produžava do 20.02.2020. godine.

Podatke otvori na mapi se stvori

Učešćem u projektu „Podatke otvori na mapi se stvori“ zaposleni u Sektoru javnog transporta putnika JKP Šumadija Kragujevac su u saradnji sa kompanijom Palgo smart i gradom Kragujevcem u aplikaciji Google maps implementirali sve linije javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika čime je korisnicima ovog sistema omogućeno da u najkraćem vremenskom roku stignu na željenu lokaciju.

Muzika kao nagrada za rad (video)

Srdačnim gestom u MZ Aerodrom naša sugrađanka je obradovala zaposlene koji su obavljali poslove čišćenja i uklanjanja lišća ispred stambene zgrade u Atinskoj ulici.

Kragujevčani su dobili još jedan „Origami" kontejner

Kragujevčani su dobili još jedan „Origami" kontejner namenjen prikupljanju staklene ambalaže. Kontejner je postavljen u Svetogorskoj ulici u naselju Aerodrom.

Recikliraj danas za bolje sutra

JKP Šumadija Kragujevac nastavlja sa aktivnostima u cilju podizanja ekološke svesti građana o značaju reciklaže i primarne selekcije otpada.

Izmena reda vožnje u prigradskom prevozu

Zbog zimskog raspusta u periodu od 03. do 17. februara 2020.godine vozila u prigradskom prevozu će saobraćati po utvrđenom redu vožnje za đački raspust.

„Život bez duvana – za bolju budućnost novih generacija“

U Srbiji se duže od 20 godina svakog 31. januara obeležava Nacionalni dan bez duvana.

Oštećeni kontejneri u centru grada

Danas smo bili svedoci da su kontejneri za primarnu selekciju otpada kod Zelene pijace i u ul. Ćirila i Metodija zapaljeni i oštećeni.

Aplikacija KG KOM SERVIS

JKP Šumadija Kragujevac u cilju brže i efikasnije komunikacije sa korisnicima naših usluga u saradnji sa firmom Tehnosigma pokrenulo je aplikaciju KG KOM SERVIS.

Vozni park obnovljen novim građevinskim mašinama

Novim građevinskim mašinama obnovljen je vozni park JKP Šumadija Kragujevac.

Omiljeni čistač ulica

Da se poštenje i rad cene svedoči i primer našeg radnika Novice Stojanovića.

Izmena režima saobraćaja u naselju Ilina voda

Zbog radova u Ustaničkoj ulici u naselju Ilina voda u periodu od 15. januara do 10. februara 2020. godine uveden je izmenjen režim saobraćaja.

Radovi na uređenju gradskih grobalja

Za rekonstrukciju objekata i sređivanje grobalja u toku 2019.godine izdvojena su sredstva u iznosu od preko 2,2 miliona dinara.

JKP Šumadija Kragujevac nastavilo sa obnovom mehanizacije

JKP Šumadija Kragujevac je i u 2020. godini nastavilo sa obnavljanjem i nabavkom nove putne mehanizacije.

Obaveštenje

JKP Šumadija Kragujevac obaveštava sugrađane da će, zbog povećanog obima posla, naplatno mesto za prodaju parking i stanarskih karata u TPC Radnički, raditi 11. januara 2020. godine u periodu od 08:00 do 13:00 časova.

Sektor za javni transport putnika

Odlukom Skupštine grada Kragujevca, Gradska agencija za saobraćaj od 01.01.2020.godine posluje u okviru JKP Šumadija Kragujevac kao Sektor za javni transport putnika.

Dodela novogodišnjih paketića deci zaposlenih u JKP Šumadija Kragujevac

U želji da najmlađima ulepšaju novogodišnje praznike Sindikat zaposlenih i Zajednica sindikata u JKP Šumadija Kragujevac organizovali su dodelu paketića za decu zaposlenih.

Radno vreme za vreme novogodišnjih i božićnih praznika

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme JKP Šumadija Kragujevac je sledeće:

Godišnja konferencija za medije

Na godišnjoj konferenciji za medije JKP Šumadija Kragujevac, direktor Nemanja Dimitrijević govorio je o postignutim rezultatima u 2019.godini, efektima pripajanja preduzeća i najavio poslovne planove za narednu godinu.

JKP Šumadija Kragujevac je nabavilo dva tandemska valjka za asfalt

JKP Šumadija Kragujevac je u cilju efikasnijeg i kvalitetnijeg izvođenja radova na asfaltiranju i rekonstrukciji puteva i ulica nabavilo dva tandemska valjka za asfalt.

Analize Instituta za javno zdravlje Kragujevac – decembar 2019. godine

Institut za javno zdravlje Kragujevac je prema godišnjem planu analiza namirnica 14. decembra 2019. godine obavio analizu mikrobiološke ispravnosti svežeg pilećeg mesa i suhomesnatih proizvoda na pijacama Centar i Aerodrom.

Nova građevinska mašina za Sektor niskogradnje

Za skidanje putnih podloga – asfalta i betona JKP Šumadija Kragujevac je nabavilo građevinsku mašinu – glodalicu

Akcija „Čep za hendikep“

U martu ove godine JKP Šumadija Kragujevac se priklјučilo humanitarnoj akciji prikuplјanja čepova koje udruženje „Čep za hendikep“ iz Zrenjanina organizuje na teritoriji čitave Srbije.

Planeta nas moli – Recikliraj, otpad me boli!

Prezentacijom  „Planeta nas moli – Recikliraj, otpad me boli!“ JKP Šumadija Kragujevac započelo je sa edukacijom dece u predškolskim ustanovama na teritoriji grada o značaju pravilnog odlaganja otpada.

Još jedno priznanje za JKP Šumadija Kragujevac

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije 9. decembra 2019. godinu JKP Šumadija Kragujevac uručena je Plaketa za poslovni uspeh u 2019. godini.

Novo radno vreme Korisničkog centra JKP Šumadija Kragujevac

Da bismo izašli u susret potrebama korisnika naših usluga uvedeno je novo radno vreme Korisničkog centra JKP Šumadija Kragujevac.

Stanarske karte za 2020.godinu

Obaveštavamo korisnike parkirališta, vlasnike i zakupce stana koji imaju prebivalište u zoni naplate parkiranja da je počela prodaja stanarskih karata za 2020.godinu.

JKP Šumadija Kragujevac dobitnik sertifikata za doprinos u uštedi emisije CO2

Na tradicionalnoj SO2 konferenciji koju organizuje kompanija Sekopak, JKP Šumadija Kragujevac dodeljen je sertifikat za doprinos u uštedi emisije ugljen-dioksida (CO2)

Analize Instituta za javno zdravlje Kragujevac – novembar 2019. godine

Prema godišnjem planu analiza zdravstvene ispravnosti životnih namirnica za mesec novembar Institut za javno zdravlje Kragujevac je

Anketa

JKP Šumadija Kragujevac u cilju poboljšanja kvaliteta svojih usluga sprovodi anketu o zadovoljstvu korisnika našim uslugama.

Diploma SO Knić dodeljena JKP Šumadija Kragujevac

Na svečanoj sednici Skupštine opštine Knić koja je održana povodom Dana opštine 26.novembra 2019.godine, JKP Šumadija Kragujevac

Apel sugrađanima da ne odlažu žar u kontejnere

JKP Šumadija Kragujevac apeluje na sugrađane koji za grejanje koriste čvrsta goriva da žar i neohlađen pepeo ne ubacuju u plastične i metalne kontejnere koji nisu predviđeni za tu namenu.

Nabavljena dva kompresora za vazduh sa pikamerom

Za potrebe Sektora niskogradnje, JKP Šumadija Kragujevac nabavilo je 2 mobilna kompresora za vazduh sa pikamerom, odnosno pneumatskim čekićem.

Završеni radovi na asfaltiranju ulica

U MZ Stanovo danas su izvedeni radovi na asfaltiranju ulica Paje Jovanovića i Otokara Keršovanija

Smotra mеhanizacijе, transportnih srеdstava i ljudstva prеd nastupajuću zimsku sеzonu

Prеd nastupajuću zimsku sеzonu, u JKP Šumadija Kragujеvac održana jе smotra mеhanizacijе, transportnih srеdstava i ljudstva.

Produžеna akcija OTVORI VRATA RECIKLAŽI

Zbog vеlikog intеrеsovanja naših sugrađana produžеna jе akcija OTVORI VRATA RECIKLAŽI koju jе organizovalo JKP Šumadija Kragujеvac u saradnji sa kompanijama Sеkopak i Unilеvеr.

Nabavljеni su novi kontеjnеri - čamci za odlaganjе kabastog otpada

JKP Šumadija Kragujеvac jе u cilju unaprеđеnja sistеma prikupljanja otpada nabavilo 15 novih kontеjnеra - čamaca za odlaganjе

Električni i elektronski otpad

JKP Šumadija Kragujevac organizuje i sprovodi otkup električnog i elektronskog otpada po ceni od 12,00 din/kg za fizička lica i po ceni od 14,00 din/kg za pravna lica.

Uklanjanje kabastog otpada

JKP Šumadija Kragujevac u cilјu bržeg i efikasnijeg uklanjanja kabastog otpada (stari nameštaj, stolarija, sanitarija i slično) organizuje njihovo besplatno preuzimanje od građana svake prve i treće subote u mesecu, prema sledećem rasporedu:

Početak radova na izgradnji objekta prve javne parking garaže u ulici Kneza Miloša (iza Srca)

Gradonačelnik Radomir Nikolić i direktor JKP Šumadija Kragujevac Nemanja Dimitrijević polaganjem kamena temeljca

Analize Instituta za javno zdravlje Kragujevac – oktobar 2019.godine

Institut za javno zdravlje Kragujevac je prema godišnjem planu analiza za mesec oktobar na Kvantaškoj pijaci 13. oktobra 2019. godine

Otvori vrata reciklaži

JKP Šumadija Kragujevac u saradnji sa kompanijama Sekopak i Unilever učestvuje u lokalnoj kampanji pod nazivom OTVORI VRATA RECIKLAŽI.

Radovi na parkiralištu u ul. Kneza Miloša (iza "Srca")

Zbog obimnosti radova koje izvodi EPS Distribucija Kragujevac na izmeštanju trafo stanice na posebnom parkiralištu u ulici Kneza Miloša (iza „Srca“) i bezbednosti samih korisnika,

Redovno čišćenje i održavanje dimnjaka u Kragujevcu

Služba dimničara JKP Šumadija Kragujevac vrši poslove redovnog čišćenja, pregleda i kontrole dimnjaka, dimovodnih kanala i kotlova, spaljivanje čađi i odgušavanje dimnjaka,

Analize Instituta za javno zdravlje Kragujevac - septembar 2019.

Prema godišnjem planu analiza za mesec septembar Institut za javno zdravlje Kragujevac 21. septembra 2019. godine obavio je analizu uzoraka svežeg povrća i grožđa na Kvantaškoj pijaci

Produženi radovi na parkiralištu u ul. Kneza Miloša (iza "Srca")

JKP Šumadija Kragujevac obaveštava korisnike naših usluga da će posebno parkiralište u ulici Kneza Miloša (iza „Srca")

JKP Šumadija Kragujevac - Sektor parkinga obaveštava korisnike naših usluga

JKP Šumadija Kragujevac obaveštava korisnike naših usluga da će parkiralište u ulici Kneza Miloša (iza „Srca“) zbog izmeštanja trafo stanice biti zatvoreno u periodu od

Akcijom u Velikom parku obeležen svetski dan čišćenja u Kragujevcu

Velikom akcijom čišćenja otpada u Velikom parku u subotu 21. septembra obeležen je Svetski dan čišćenja u Kragujevcu.

Terenske ekipe Službe izgradnje i održavanja puteva i ulica izvode radove

Terenske ekipe Službe izgradnje i održavanja puteva i ulica izvode radove na asfaltiranju ulice Užičke republike u naselju Teferič,

JKP Šumadija Kragujevac vrši uklanjanje divljih deponija

Po nalogu komunalne inspekcije JKP Šumadija Kragujevac vrši uklanjanje divljih deponija sa teritorije gradskih i prigradskih naselja.

Suzbijanjе i uništavanjе ambrozijе

Sеktor zеlеnila JKP Šumadija Kragujеvac sprovodi mеrе na suzbijanju i uništavanju ambrozijе na javnim površinama u gradu.

U zonama obrazovnih ustanova obeležavanje i popravka signalizacije

Pred početak nove školske godine Služba signalizacije izvršila je na teritoriji grada Kragujevca u zonama obrazovnih ustanova obeležavanje i popravku horizontalne i vertikalne signalizacije.

Školski bazar

Povodom počеtka novе školskе godinе JKP Šumadija Kragujеvac u saradnji sa zakupcima na prostoru Šarеnе pijacе organizujе „Školski bazar“.

logo

Osnovna delatnost JKP Šumadija Kragujevac je obavljanje komunalnih delatnosti u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima, Zakonom o upravljanju otpadom i Statutom preduzeća.

© 2020 JKP Šumadija. Sva prava zadržana. Sajt izradio ANDROS.rs

Aplikacija KG KOM SERVIS

Skinite aplikaciju klikom na sledeći link:

Image

Kontaktirajte nas

Industrijska 12, 34000 Kragujevac

+381 34 335 482, 335 089

Besplatan poziv:

0800350034

Meni