Vesti

Asfaltirane ulice Tri lipe i Grbina u MZ Poskurice

Nastavljaju se radovi na uređenju putne infrastrukture i ovom prilikom prisustvujemo  izvođenju završnih radova u ulicama Tri lipe i Grbinoj u Mesnoj zajednici Poskurice. Radove je obišao Predsednik Privremenog organa grada Kragujevca Nikola Dašić sa saradnicima.

Danas  obilazimo radove na kojima naše ekipe iz JKP Šumadija Kragujevac na terenu vredno rade i Poskuričanima donose blizu 500 metara asfalta i investiciju vrednu 7 miliona dinara, istakao je Nikola Dašić. Predsednik Saveta Mesne zajednice Poskurice Radovan Gajić izjavio je da su meštani prezadovoljni i da su pored asfalta dobili i uličnu rasvetu koju su postavile ekipe Službe javne rasvete JKP Šumadija Kragujevac.

Rukovodilac Sektora niskogradnje Marko Radisavljević istakao je da su ove dve ulice bile u veoma lošem stanju, jedva prohodne, u tamponu  i u  blatu, naročito Grbina ulica, gde je urađen kompletan iskop i nasut je nov kameni materijal, pri čemu je ugrađeno 310 tona asfaltne mase. Formiran je i jedan propust preko puta kako se voda nakon padavina ne bi zadržavala na ulici.