Vesti

Jesenji radovi u Spomen parku

Planirani radovi na uređenju Spomen parka privode se kraju. Obavljeno je košenje zelenih površina, sadnja rasade i četinara, kao i postavljanje travnog busena. Orezano je drveće i šiblje, a nepoželjna vegetacija uklonjena. Osvežene su humke novom jesenjom rasadom, a parkovski mobilijar dopunjen je sa 25 novih klupa i 3 stola.

Nastavak ozelenjavanja centra grada

U okviru višemesečne akcije uređenja i ozelenjavanja centra grada koju organizuje NVO Sigurna pozicija, danas su u ul. Save Kovačevića (kod zgrade BIA) na zelenoj površini posađene dve sadnice duda i 10 sadnica kuglastog šiblja.

JKP Šumadija Kragujevac učestvovalo u radnoj akciji u Spomen parku

U subotu 16. oktobra, Klub akcijaša i volontera Kragujevac organizovao je tradicionalnu dobrovoljnu akciju uređenja Spomen parka „Šumarice“.

Svetski dan hrane na pijaci Aerodrom

JKP Šumadija Kragujevac i ove godine organizovalo je akciju povodom Svetskog dana hrane koji se u Srbiji se obeležava počev od 2001.godine.

JKP Šumadija Kragujevac dobitnik Sertifikata o doprinosu u uštedi emisije CO2

Na godišnjoj konferenciji kompanije „Sekopak“ koja je održana 07.10.2021. godine u Beogradu pod sloganom „Zajedno ka ciljevima cirkularne ekonomije“, JKP Šumadija Kragujevac dodeljen je Sertifikat o doprinosu u uštedi emisije CO2.

Plaćanje Mastercard karticama svake srede i subote u gradskom prevozu u Kragujevcu za 1 dinar

Od 15. oktobra 2021. godine svake srede i subote sve do 15. decembra 2021. godine korisnici Mastercard beskontaktnih kartica bilo koje banke moći se da plate karte u vozilima gradskog prevoza po promotivnoj ceni koja iznosi 1 dinar, umesto po redovnoj ceni koja važi za ovaj način naplate.

Nova parkovska galanterija

Danas je započeto postavljanje novog parkovskog mobilijara u Spomen parku „Kragujevački oktobar„ koje će biti završeno do početka oktobarskih svečanosti.

Zabrana parkiranja povodom manifestacije „Dan bez automobila“

Obaveštavamo korisnike opštih parkirališta da će se u nedelju 10.10.2021. godine održati manifestacija ''DAN BEZ AUTOMOBILA – ECO STREET PARTY'', pa će shodno tome biti zabranjeno parkiranje, u periodu od 06:00 do 24:00 časa u delu ulice Kralja Aleksandra I Karađorđevića i to od ulice Cara Lazara do ulice Radoja Domanovića.

Zapaženi rezultati JKP Šumadija Kragujevac na RSS u Kladovu

Peti Radničko – sportski susreti zaposlenih, u organizaciji Zajednice Sindikata Srbije, održani su u Kladovu u periodu od 26.09. do 30.09.2021. godine.

logo

Osnovna delatnost JKP Šumadija Kragujevac je obavljanje komunalnih delatnosti u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima, Zakonom o upravljanju otpadom i Statutom preduzeća.

© 2021 JKP Šumadija. Sva prava zadržana. Sajt izradio ANDROS.rs

Aplikacija KG KOM SERVIS

Skinite aplikaciju klikom na sledeći link:

Image

Kontaktirajte nas

Industrijska 12, 34000 Kragujevac

+381 34 335 482, 335 089

Besplatan poziv:

0800350034

Meni