O nama

O nama

O nama

Uspostavljanje što kvalitetnije saradnje u ostvarivanju zajedničkih ciljeva iz delatnosti našeg preduzeća u Gradu Kragujevcu podrazumeva stalan kontakt i dobru informisanost. Zato vam na ovim stranicama nudimo sve informacije o našim uslugama, projektima i aktivnostima.

Želimo da u svakom trenutku što šira javnost,a pogotovu korisnici naših usluga imaju dobar uvid u delatnosti JKP Šumadija Kragujevac. U svrhu pružanja što kvalitetnijih usluga posebno su nam važne vaše primedbe, sugestije i predlozi.

Naša vizija je ostvarivanje saradnje sa svim zainteresovanim društvenim grupama i pojedincima, kao i zajedničko upravljanje otpadom s ciljem stalnog smanjivanja njegovih količina na optimalan i ekološki prihvatljiv način.

Naš svakodnevni zadatak jeste da odgovornim odnosom prema poslu, svojim stilom i etikom u radu, zadobijamo poverenje svih sadašnjih i budućih korisnika usluga.

Naša dugoročna poslovna orijentacija jeste da, ulažući u vlastiti razvoj i tehnologiju, uz kontinuiranu edukaciju zaposlenih i korisnika usluga, svim građanima osiguramo najbolju moguću uslugu.

Sve se može postići lakše, brže i kvalitetnije ukoliko se zajedno nalazimo na odgovornom poslu - neposrednog čuvanja životne sredine, ali i svesti o njenoj važnosti.