Вести

20 стабала за 20 година постојања КАФ Дивљи вепрови

Поводом обележавања 20 година од оснивања, чланови Клуба америчког фудбала Дивљи вепрови данас су у сарадњи са ЈКП Шумадија Крагујевац засадили 20 стабала јасена, липе, јавора и црвенолисне шљиве, на простору иза Факултета инжењерских наука. Пoред представника клуба и ЈКП Шумадија Крагујевац, садњи су присуствовали и чланови Градског већа Стефан Никезић и Предраг Стевовић.

 Поводом 20 година од оснивања клуба одлучили смо да садњом 20 стабала дрворедних садница обележимо наш успех који смо постигли у спорту и да позовемо друге клубове и удружења да нам се придружe и на тај начин помогну граду да се развије и у овој области, рекао је Марко Вујанац, председник једног од најтрофејнијих крагујевачких спортских клубова.
Ово је један од пројеката који је финансиран средствима Града Крагујевца у области заштите животне средине. Према речима Стефана Никезића, члана Градског већа за унапређење и заштиту животне средине од посебне је важности то што КАФ Дивљи вепрови у својим редовима има доста младих људи, а Град жели посебно код младих да подигне свест о заштити животне средине.

Члан Градског већа за спорт Предраг Стевовић истакао је да су чланови КАФ Дивљи вепрови дали леп пример обележавања јубилеја и позвао остале спортске клубове да на овај начин прослављају своје успехе како би наш град био уређенији и лепши.