Вести

Интензивирани радови на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације

Екипe Службе сигнализације ЈКП Шумадија Крагујевац извршилe су поправку поломљене светлосне сигнализације – семафора на раскрсници улица Лепенички булевар и Др Зорана Ђинђића. Квар је настао услед саобраћајне несреће на овој локацији.

Изведени су радови на демаркацији - уклањању неважећих хоризонталних ознака на коловозу у улици Интернационалних бригада, а према пројекту проласка државних путева кроз насељена места на територији Крагујевца.
У току су радови на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације који се одвијају упоредо на више локација у граду. Обележен је паркинг простор у улици Владимира Роловића. Врши се обележавање средишњих разделних линија на коловозу у улицама Краља Милана IV, Лазара Мићуновића, Светолика Младеновића, Авалској и Милентија Поповића. Обележавање пешачких прелаза белом бојом завршено је у улицама Даничићевој и Првослава Стојановића, а у току су радови у улицама – Радоја Домановића, Димитрија Туцовића, Обилићевој, Сувоборској и Воје Радића.

Упоредо са овим, данас су започети и радови на обележавању места за инвалиде у улицама Љубише Богдановића, Незнаног јунака и Града Караре. У наредном периоду у плану је обележавање жутом бојом осталих посебних и наменских паркинг места у граду.