Вести

Aсфалтирана улица Ударних бригада у МЗ Шумарице

Сектор нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац, данас асфалтира улицу Ударних бригада у Месној заједници Шумарице. Радове су обишле Маја Ангеловска чланица Грaдског већа за комуналне делатности и  Зорица Ђорић начелница Градске управе за комуналне послове.

Маја Ангеловска је нагласила да се све улице асфалтирају на захтев месних заједница који се редовно разматрају и да се на тај начин  најбоље уочавају проблеми и одређују приоритети. За уређење инфраструктуре Град је издвојио близу 0,5 милијарди динара, реконструисано је и асфалтирано 8,5 хиљада метара улица, 1,5 хиљада метара тротоара, санирано је око 200 улица. Захваљујући Јавно комуналном предузећу Шумадија Крагујевац сви радови су изведени на сеоском подручју, приградским насељима и градском подручју.

Као што је најављено, након асфалтирања суседне улице Владимира Мицића, данас се приступило асфалтирању улице Ударних бригада у Месној заједници Шумарице. Улица је била у веома лошем стању, тако да је извршен комплетан ископ целе улице.

Улица је асфалтирана у дужини од 215 метара, ширине 3,5 метара, а утрошено је око 155 тона асфалтне масе. Укупна вредност изведених радова је износи око 3 милиона динара, изјавио је Марко Радисављевић руководилац Сектора нискоградње.