Вести

Aсфалтирана улица Владимира Мицића у Месној заједници Шумарице

Сектор нискоградње ЈКП Шумадија изводи завршне радове на асфалтирању улице Владимира Мицића у Месној заједници Шумарице. Радове су обишли градоначелник Крагујевца Никола Дашић, Маја Ангеловска чланица Грдског већа за комуналне делатности, Сања Туцаковић чланица Градског већа за локалну самоуправу, Зорица Ђорић начелница Градске управе за комуналне послове, као и директор ЈКП Шумадија Крагујевац Марко Вујновић.

Градоначелник Крагујеваца  изјавио је да Град наставља са улагањима у комуналну структуру. Данас смо у  улици Владимира Мицића у чије асфалтирање је уложено око 5,1 милион динара а ово је само  део планираних инвестиција. Средином октобра град Крагујевац, односно Управа за инвестиције потписали су уговоре о изградњи пројектне документације у Месним заједницам Шумарице и Белошевац. Вредност ових радова износиће 22 милиона динара.

Директор ЈКП Шумадија Крагујеваац истакао  је да су инфраструктурни радови интензивирани. Данас присуствујемо асфалтирању улице Владимира Мицића у Месној заједници Шумарице. Након припремних радова асфалтирана је улица у дужини од 434 метара, ширине 3,5 метара при чему ће бити уграђено 280 тона асфалтне масе. У току ове недеље у истом насељу асфалтираће се и улица Ударних  бригада.

Након завршених припремних радова планира се и асфалтирање улица Банијских бригада, као и улица Танаска Рајића.