Измена режима саобраћаја због II фазе радова у улици Лепенички булевар

Услед радова у улици Лепенички булевар доћи ће до измене режима саобраћаја од улице Краља Петра I до улице 27. марта у периоду од 12.06.2020. године до 22.06.2020.године у две фазе, и то:

- II Фаза у периоду од 12.06.2020. године до 14.06.2020. године
- IIа фаза у периоду од 15.06.2020. године до 22.06.2020. године

У периоду из II и IIа фазе возила јавног градског превоза саобраћају према следећем:

- возила са ознаком 1, 4, 6, 10, 24, 610 и 612 у смеру ка Илиној води упућују се из ул. Кнеза Михаила у ул. 27. марта, Николе Пашића, Града Сирена, Војислава Калановића и даље регистрованом трасом, а у повратку истом трасом у обрнутом редоследу. Возило на линији 4 се упућује из ул. Николе Пашића у ул. Краља Александра I Карађорђевића и даље регистрованом трасом.

Возила на линији са ознаком:

- 11 - А смер упућује се из ул. Кнеза Михаила у ул. 27. марта, Николе Пашића,Града Сирена, Лепенички булевар, Др Зорана Ђинђића до привременог стајалишта.

- 11 - Б смер и 9 у повратку се упућују из ул. Града Сирена у ул. Лепенички булевар,др Зорана Ђинђића до привременог стајалишта.

У фази II и IIa почетни и завршни терминус за возила на линијама 9 и 11 (оба смера) биће привремена стајалишта у ул. Др Зорана Ђинђића.

Возило на линији са ознаком:

-13 упућује се из ул.Кнеза Михаила у ул.Косовску и даље регистрованом трасом, а у повратку ће користити своју регистровану трасу.

Возила на линијама са ознаком:

- 2, 3, 14 и 17 упућују се из ул.Николе Пашића у ул. Косовску и даље регистрованом трасом. У повратку возила на линијама са ознаком 2, 3, 14 и 17 користиће своју регистровану трасу.

Возило на линији са ознаком:

-26 упућује се из ул.27.марта у ул.Косовску, Цара Душана, Јована Ристића и даље регистрованом трасом, а у повратку из ул.Јована Ристића у ул.Цара Душана, Косовску, 27.марта и даље регистрованом трасом.

Возило на линији са ознаком:

- 8 упућује се из ул. Града Сирена у ул. Војислава Калановића, Драгослава Срејовића и даље регистрованом трасом, а у повратку истом трасом у обрнутом редоследу.

За време трајања измене режима саобраћаја у фазама II и IIa полазно и завршно стајалиште за линије са ознаком 601 и 604 биће "Аутобуска станица I"

Возила на линији са ознаком:

- 604 и 611 полазе са стајалишта "Аутобуска станица I" у ул. Војислава Калановића, затим у ул. Града Сирена и даље регистрованом трасом, а у повратку из ул. Града Сирена у ул. Војислава Калановића, Драгослава Срејовића, Шумадијску, Браће Пољаковића до стајалишта "Аутобуска станица I".

Возило на линији са ознаком:

- 601 полази са стајалишта "Аутобуска станица I" у ул. Војислава Калановића, Драгослава Срејовића, Јована Ристића и даље регистрованом трасом, а у повратку из ул. Јована Ристића у ул. Париске комуне, Драгослава Срејовића, Шумадијску, Браће Пољаковић до стајалишта "Аутобуска станица I".

За време измене режима саобраћаја возила ће користити постојећа регистрована аутобуска стајалишта, а уводе се привремена двострана стајалишта у ул. Драгослава Срејовића код кућног броја 2/III, непосредно пре/после раскрснице са улицом Николе Пашића.