Сајам је враћен у срце Србије

Међународни сајам комуналне опреме 14 по реду КОМДЕЛ Еxпо у партнерској организацији Шумадија сајма, ЈКП Шумадија Крагујевац, Пословног удружења комуналних предузећа Србије

Комдел и Привредне коморе Србије, под покровитељством града Крагујевца одржан је на Шумадија сајму у периоду од 06. до 08. Јуна 2018. године.
После неколико година паузе, сајам је враћен у срце Србије и као такав оправдао очекивања како излагача , тако и организатора сајма.

На сајму су се представили бројни произвођачи, увозници и дистрибутери комуналне опреме, машина и алата, а пратећи програм овогодишњег сајма комуналне опреме КОМДЕЛ Еxпо садржао је низ трибина, радионица , панел дискусија на теме од значаја из комуналног сектора.

Очекивања су да Сајам комуналне опреме као место спајања произвођача и продаваца опреме за комуналну делатност и као добра платформа за подстицај и даљи развој комуналног сектора наредне године доживи још већу експанзију, како у виду излагача, тако и тема од значаја за комунални сектор и убудуће остане платформа успешних пословних контаката.