Вести

Уклањање кабастог отпада

ЈКП Шумадија Крагујевац у циљу бржег и ефикаснијег уклањања кабастог отпада (стари намештај, столарија и санитарија) организује њихово бесплатно преузимање од грађана сваке прве и треће суботе у месецу, према следећем распореду:

  • Прве суботе у месецу врши се одношење кабастог отпада из месних заједница Аеродром, Сушица, Вашариште, Денино брдо и Сунчани брег;
  • Треће суботе у месецу врши се одношење кабастог отпада из месних заједница Пивара, Ердоглија, Багремар, Палилуле и Станово;
  • Радним данима кабасти отпад се односи по позиву грађана или оно што се уочи приликом обиласка терена, као и са локација у центру града (Бубањ и Лепеница 1, 2 и 3)

У кабасти отпад не спада грађевински отпад, зелени отпад и делови аутомобила.

Грађани могу да пријаве одношење кабастог отпада корисничком центру ЈКП Шумадија Крагујевац на телефоне 034/501-180; 034/501-181; 060/234-10-50, бесплатним позивом на број телефона 0800/350034, путем email-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично доласком у улицу Индустријска бр. 12 у Крагујевцу.