Вести

Отворен XVI Међународни сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2021“

Данас је на простору Шумадија сајма отворен XVI Међународни сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2021“ у партнерској организацији ЈКП Шумадија Крагујевац, ПУ „Комдел“ и Шумадија сајма, а под покровитељством града Крагујевца.

Сајам је отворио Петар Домановић, председник Скупштине пословног удружења комуналних предузећа „Комдел“, а присутнима су се обратили Александар Лазовић, директор Шумадија сајма, Марко Вујновић, директор ЈКП Шумадија Крагујевац и Предраг Лучић, директор Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског управног округа. 

На сајму се представио велики број излагача и произвођача комуналне опреме из целе Србије.

Овај сајам је прилика да се испрате нова достигнућа у области комуналних технологија, али и да се на једном месту представе произвођачи, дистрибутери и увозници комуналне опреме. 

Како је ово сајам који је намењен искључиво предузећима која се баве комуналном делатношћу посебна пажња посветиће се тематским дискусијама и стручним предавања на којима ће се разменити искуства и разговарати о проблемима са којима се сусрећемо у свакодневном вршењу комуналне делатности.

Сајам је отворен за посетиоце од 15. до 17. септембра 2021. године, а радно време сајма је од 10 до 18 часова.