Вести

Чишћење пешачких стаза и прилаза

Поводом наставка школске године током викенда посебна пажња је посвећена  чишћењу  прилазима школа, али услед ниске температуре и падавина током ноћи дошло је до поновног стварања поледице.

Преузимање и откуп ЕЕ отпада

Електронски и електрични отпад је најбрже растући отпад у свету који је настао последњих година услед наглих технолошких промена и представља један од највећих глобалних проблема данашњице. Зато је важно да се ова врста опасног отпада одлаже и рециклира на правилан и еколошки начин.

Све приоритетне саобраћајнице у граду проходне

Екипе зимске службе ЈКП Шумадија Крагујевац у току ноћи и преподнева радиле су на рашчишћавању улица, паркинга и тротоара.

Радови на реконструкцији паркинга у МЗ Аеродром

У току ове недеље завршена је реконструкција дела паркинга у Атинској улици. Асфалтиран је део припремљене површине, где је утрошено 100 тона асфалтне масе, а затим се приступило обележавању хоризонталне сигнализације.

Обавештење за кориснике општих паркиралишта у зони 0

Обавештавамо кориснике услуга општих паркиралишта да се  од 01.01.2021.године укида дневна паркинг карта у зони 0, као и да се временско ограничење паркирања у зони 0 мења са 180 на 120 минута, односно укида се трећи сат паркирања.

Обавештење о измени радног времена за време новогодишњих и божићних празника

За време новогодишњих и божићних празника радно време ЈКП Шумадија Kрагујевац  је следеће:
Нерадни дани су 01., 02. и 07. јануар 2021. године

Сумирање пословних резултата ЈКП Шумадија Крагујевац за 2020. годину

Пословна година која остаје за нама готово у свему је била другачија од постављених планова и циљева. Услед епидемије изазваном корона вирусом, пословање предузећа смо у великој мери прилагођавали новонасталој ситуацији. Упркос свему, пословну 2020. годину завршавамо успешно, јер смо реализовали већи део планираних активности које се тичу значајних и великих инвестиција.

Реконструкција дела улице Казимира Вељковића

У непосредној близини ОШ Јован Поповић, у делу улице Казимира Вељковића данас се изводе завршни  радови на асфалтирању коловоза на деоници у дужини од 118 метара и тротоара у дужини од 136 метара.

Мировање вегетације погодује хортикултурним радовима (видео)

У периоду мировања вегетације од касне јесени до раног пролећа, а у складу са планом редовног одржавања дрвећа и зелених површина, врши се сеча сувих грана и орезивање стабала. У току је садња нових дрворедних садница на Петровачкој магистрали и у улици Краља Петра I Карађорђевића.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2021 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени