Вести

Почело постављање новогодишње расвете у Крагујевцу

У Крагујевцу је током протеклог викенда почело постављање новогодишње расвете на више локација у граду.

Измена режима саобраћаја на линији број 17

Због извођења радова на изградњи канализационе мреже, од 03.12.2021.године до 14.01.2022.године, уводи се привремена измена режимa саобраћаја у улици Миливоја Банковића Сићка у Крагујевцу.

Асфалтирање вануличног паркинга у улици Др Зорана Ђинђића

Радови на реконструкцији вануличног паркинга у улици Др Зорана Ђинђића (улаз код броја 7) улазе у завршну фазу.

У суботу се одржава Ваведењски вашар у Крагујевцу

У Крагујевцу ће се у суботу 4. децембра 2021. године одржати традиционални вашар поводом Богородичиног празника Ваведења.

Куповина станарских паркинг карти електронским путем

ЈКП Шумадија Крагујевац подсећа своје суграђане да куповину станарских паркинг карата могу извршити уплатом на текући рачун 170-30009974000-36 код UniCredit банке уз обавезно навођење у позиву на број регистрације возила.

Асфалтирање пута у МЗ Пајазитово

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић и директор ЈКП Шумадија Крагујевац Марко Вујновић обишли су данас радове на уређењу пута у МЗ Пајазитово.

Вандализам у Великом парку

Упркос  бројним апелима грађанима да не уништавају јавну имовину, у Великом парку, поред фонтане, непознати починиоци поново су уништили парковски мобилијар.

Обавештење суграђанима о измирењу дуга путем репрограма

Због неизмирених обавеза за услуге наплате паркинга ЈКП Шумадија Крагујевац је мали део својих потраживања уступило у циљу ефикасније наплате дуговања. Поступак потраживања неизмирених обавеза покренут је против корисника услуга који нису измирили своју обавезу уплате дуговања по основу услуге коришћења паркинга, а под претњом застарелости потраживања.

Украдено више садница са зелене површине у улици Саве Ковачевића

Радници ЈКП Шумадија Крагујевац јутрос су приликом обиласка терена наишли на тужну слику  у улици Саве Ковачевића (код зграде БИА). Са зелене површине нестао је велики број новопосађених садница  - 12 туја, 4 комада украсног шибља и око 200 комада цветне расаде.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2021 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени