Вести

Асфалтиране улице у МЗ Петровац

Након асфалтирања улица Петра Добровића и Пере Добриновића ЈКП Шумадија Крагујевац наставило је са радовима у МЗ Петровац.

Обновљена фонтана у Великом парку

Боравак у природи позитивно утиче на здравље, зато је за Крагујевчане Велики парк једно од најлепших места за шетњу и уживање у природи.

Паркинг за бицикле на још пет нових локација у граду

Као алтернативни начин превоза Крагујевчани све више користе бицикле.

Домаће лубенице на нашим пијацама

Слатка, сочна, домаћа лубеница нема конкуренцију и најбоље је освежење у овим топлим данима. 

Захвалност за успешан рад

На симболичној свечаности која је приређена поводом одласка у пензију колеге Драшка Портића чуле су се речи хвале за поштен, одговоран и предан рад у ЈКП Шумадија Крагујевац.

Замена семафорске опреме у улици Кнеза Михаила код ОШ „Мома Станојловић“

ЈКП Шумадија Крагујевац је у склопу радова на реконструкцији улице Кнеза Михаила извршило радове на замени дотрајале светлосне опреме, тзв. „пешачког семафора“ у зони ОШ „Мома Станојловић“.

Асфалтиране улице Космајског одреда и Љутице Богдана у МЗ Станово

Након изведених припремних радова у току овог викенда постављен је асфалтни застор у улици Космајског одреда у дужини од 500 метара и улици Љутице Богдана у дужини од 166 метара. За асфалтирање ових улица утрошено је око 415 тона асфалтне масе, а вредност изведених радова је око 5 милиона динара.

Контрола исправности намирница на пијаци Аеродром

Институт за јавно здравље Крагујевац је 18. јулa 2020. године обавио контролу микробиолошке исправности млечних производа и хемијску анализу воћа на пијаци Аеродром. 

Свакодневна дезинфекција улица и јавних саобраћајница

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац, као друштвено одговорно предузеће, спроводи све неопходне мере заштите уз појачану дезинфекцију улица и јавних саобраћајница у циљу превенције ширења и спречавања инфекције вируса COVID – 19. 

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2020 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени