Вести

Нова саобраћајна сигнализација у улици Јована Цвијића

Обавештавамо грађане да ће у улици Јована Цвијића, на потезу од раскрснице са улицом Саве Ковачевића до раскрснице са улицом Слободе ( Правни и Економски факултет, Друга крагујевачка гимназија), Служба за одношење и блокирање непрописно паркираних возила у сарадњи са саобраћајном полицијом појачати контролу саобраћаја због постављања нове саобраћајне сигнализације.

Измена режима саобраћаја због одржавања „Десетог крагујевачког полумаратона“

Због одржавања „Десетог крагујевачког маратона“ у недељу, 02.октобра у периоду од 07:00 – 15:00 часова, уводи се привремени режим саобраћаја.

Забрана паркирања на општим паркиралиштима за време Десетог крагујевачког полумаратаона

ЈКП Шумадија Крагујевац обавештава кориснике општих паркиралишта да ће се у недељу 02. октобра 2022. године  одржати „Десети крагујевачки полумаратон, па ће сходно томе бити забрањено паркирање у периоду од 06:00 до 15:00 часова у:

Примена мера смањења потрошње електричне енергије у Крагујевцу

У складу са применом мера у циљу смањења потрошње електричне енергије које је донео Град Крагујевац на предлог Владе Републике Србије и Министарства рударства и енергетике, екипе Јавне расвете ЈКП Шумадије Крагујевац свакодневно врше планско искључење јавне расвете на крагујевачким улицама.

Богата јесења понуда воћа и поврћа на крагујевачким пијацама

Као и сваке године и овај септембар је изузетан по богатој и разноврсној понуди сезонског воћа и поврћа. На тезгама крагујевачких пијаца могу се купити производи по различитим ценама у зависности од количине и квалитета. Цене су најповољније на Кванташкој пијаци када се куповина обавља у већим количинама у џаковима или на гајбу.

Успешно учешће запослених у ЈКП Шумадија Крагујевац на РСИ 2022. године

Шести Радничко спортски сусрети запослених у организацији Заједнице синдиката Србије одржани су на Охриду од 2. до 6. септембра 2022. године са преко 400 учесника из 30 синдикалних организација из целе Србије.

Крстовдански вашар у Крагујевцу 27. и 28. септембра 2022.

Традиционални Крстовдански вашар и ове године биће организован на платоу Шумадија сајма.

ЈКП Шумадија Крагујевац спроводи мере смањења потрошње електричне енергије на територији града

Сходно Закључку Владе Републике Србије и препоруци Министарства рударства и енергетике, у циљу смањења потрошње електричне и топлотне енергије у свим организационим облицима из система локалне самоуправе, као и у домаћинствима на територији града, Град Крагујевац прописао је Мере које су у примени од 01. септембра 2022. године и премењиваће се све до 31. марта 2023. године.

Украдено више садница са цветних површина у Великом парку

Током претходног викенда украден је велики број садница са цветних површина алпинетума у горњем делу Великог парка, као и са леве и десне стране на улазу у парк.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2022 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени