Вести

Асфалтирана улица Срахиње Бобића у МЗ Бресница

Екипе Сектора нискоградње Јавно комуналног предузећа Шумадија Крагујевац искористиле су повољне временске услове и након два месеца наставиле асфалтирање улица на територији града. Данас је асфалтирана улица Страхиње Бобића у МЗ Бресница.

Радове су обишли Мирослав Петрашиновић члан Привременог органа града Крагујевца и Зорица Ђорић начелница Градске управе за комуналне послове са сарадницима.

Наставља се асфалтирање у нашем граду. Ми имамо довољно средстава у буџету и одговорно предузеће као што је Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац са којим смо навикли да финализујемо радове са веома кратким роковима. Данас асфалтирамо у Месној заједници Бресница 3, а сутра смо већ у Месној заједници Виногради. Са радовима смо престали у децембру због временских услова и чим је прорадила асфалтна база, наставили смо са радовима  планираном динамиком и у наредном периоду, изјавио је Мирослав Петрашиновић.

Сектор нискоградње ЈКП Шумадија Крагујеваац данас изводи завршне радове у улици Страхиње Бобића у Месној заједници Бресница. Након припремних радова асфалтира се улица у дужини од 274 метара, ширине 3,5 метра. Том приликом биће уграђено 180 тона асфалтне масе. Укупна инвестициона вредност радова износи 5,2 милиона динара. Сутра настављамо са асфалтирањем у улици Стефана Здравковића у МЗ Виногради, затим следеће недеље улицу Густава Крклеца у Месној заједници Белошевац, а након тога улицу Драгољуба Миловановића Бене. Свим расположивим капацитетима Сектор нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац наставиће асфалтирање на целој територији града Крагујевца, изјавио је Марко Вујновић.