Вести

Aсфалтиране улице Три липе и Грбина у МЗ Поскурице

Настављају се радови на уређењу путне инфраструктуре и овом приликом присуствујемо  извођењу завршних радова у улицама Три липе и Грбиној у Месној заједници Поскурице. Радове је обишао Председник Привременог органа града Крагујевца Никола Дашић са сарадницима.

Данас  обилазимо радове на којима наше екипе из ЈКП Шумадија Крагујевац на терену вредно раде и Поскуричанима доносе близу 500 метара асфалта и инвестицију вредну 7 милиона динара, истакао је Никола Дашић. Председник Савета Месне заједнице Поскурице Радован Гајић изјавио је да су мештани презадовољни и да су поред асфалта добили и уличну расвету коју су поставиле екипе Службе јавне расвете ЈКП Шумадија Крагујевац.

Руководилац Сектора нискоградње Марко Радисављевић истакао је да су ове две улице биле у веома лошем стању, једва проходне, у тампону  и у  блату, нарочито Грбина улица, где је урађен комплетан ископ и насут је нов камени материјал, при чему је уграђено 310 тона асфалтне масе. Формиран је и један пропуст преко пута како се вода након падавина не би задржавала на улици.