Вести

Отворен Међународни сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2022“

Традицонално и ове године ЈКП Шумадија Крагујевац у сарадњи са Шумадија сајмом доо и пословним удружењем комуналних предузећа „КОМДЕЛ“, уз подршку Привредне коморе Србије, а под покровитељством Скупштине града, организује XVII Међународни сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2022“.

Сајам су отворили Александар Штајн директор Шумадија сајма доо, Марко Вујновић директор ЈКП Шумадија Крагујевац и Никола Дашић градоначелник града Крагујевца. На једном месту окупили су се представници комуналног сектора, локалних самоуправа, као и бројни излагачи из комуне делатности, од механизације, комуналне опреме до производа који представљају нова достигнућа у области комуналних технологија.

Велика нам је част и задовољство да су нам се на овој манифестацији придружиле колеге и бројне делегације из комуналног сектора из региона.

С обзиром да је сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2022“, једина манифестација овог типа у држави, учесници ће имати прилику да на једном месту размене различита искуства и идеје на стручним предавањима како би тематски, кроз дискусију приступили решавању проблема и испратили нова достигнућа у области комуналних технологија.

Сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2022“ трајаће од 12. до 14. октобра 2022. године.

Радно време сајма је од 10 до 17 часова, а улаз и паркинг су бесплатни.