Вести

Повеља о братској и пријатељској сарадњи

Сарадња између ЈКП Шумадија Крагујевац и ЈКСП „Звечан“ из Звечана данас је званично успоставЉена потписивањем Повеље о  о братској и пријатељској сарадњи.

У присуству градоначелника Крагујевца Николе Дашића и директора Шумадија сајма Александра Лазовића у име предузећа ПовеЉу су потписали Ненад Радовановић директор ЈКСП „Звечан“ и Марко Вујновић, директор ЈКП Шумадија Крагујевац.

Идеја за покретањем овог пријатеЉског и пословног односа настала је пре пола године када је у Крагујевцу одржан Сајам комуналних делатности „Комдел Еxпо”.

ПовеЉа обавезује ова два предузећа да ће заједничким активностима доприносити неговању и ширењу пријатеЉства, као и да ће кроз међусобне сусрете радити на сталном унапређењу сарадње у комуналној делатности, чврстом повезивању и међусобном помагању.

По речима директора ЈКП Шумадија Крагујевац Марка Вујновића, овај Споразум ће допринети подизању квалитета пружања комуналних услуга нашим суграђанима, преносу примера добре праксе, трансферу знања и технологија и заједничком учешћу и конкурисању за одређене пројекте.