Вести

Асфалтирана улица Црвеног барјака у МЗ Центар

Настављају се радови на унапређењу комуналне инфраструктуре, тако да Сектор нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац изводи завршне радове на асфалтирању улице Црвеног барјака у МЗ Центар. Асфалтирању је присуствовала чланица Комисије за  комуналне послове привременог радног тела Маја Ангеловска са сарадницима.

Циљ је да се нашим суграђанима обезбеде једноставнији и квалитетнији услови за живот, при чему се води рачуна о равномерном улагању у све делове града. У прилог овоме говори да је из буџета града у ове сврхе издвојено пола милијарде динара, што је скоро дупло више у односу на претходну годину. Ужурбано се гради, радили смо на уређењу централног градског језгра, завршен је Трг Радомира Путника, као и Трг посвећен групи Смак, започело се и са уређењем Боемског трга на простору испред хотела Зеленгора, а рађено је и на изградњи зелених и рекреативних оаза. Реконструисана је улица Танаска Рајића, 27. марта, асфалтирана је Дечанска улица, а данас присуствујемо асфалтирању коловоза у улици Црвеног барјака изјавила је Маја Ангеловска.

По речима руководиоца Сектора нискоградње Марка Радисављевића, било је пуно посла око ископа, а проблеми са инсталацијама успешно су решени. Данас се асфалтира улица  Црвеног барјака у дужини од 215 метара, утрошено је заједно са тротоарима око 280 тона асфалта.

Инвестициона вредност ових  радова  износи скоро 9 милиона динара.