Вести

Наставља се асфалтирање улица у МЗ Угљешница

Повољни временски услови омогућили су наставак радова у МЗ Угљешница. Након улица Милутина Луковића, Капетана Дарка Костића и Благоја Обреновића које су асфалтиране у току претходних месец дана данас се изводе завршни радови и у Страгарској улици.

Радове на терену обишли су Александар Милошевић, помоћник градоначелника за реализацију капиталних пројеката и сарадњу са Владом Републике Србије, Александар Лазовић, шеф кабинета градоначелника и представници ЈКП Шумадија Крагујевац.

У оквиру припремних грађевинских радова извршен је машински ископ постојеће подлоге, планирање и ваљање постељице, уградња каменог материјала и издигнуто је пет шахт поклопаца на коту терена.

За асфалтирање деонице дужине 133 метара и ширине 3,5 метара биће утрошено 95 тона асфалтне масе, а укупна вредност радова износи око 2 милиона динара.
Након постављања завршног слоја асфалта у Страгарској улици радови у овој месној заједници биће настављени у Тополској улици у којој припремни радови увелико теку и чије се асфалтирање очекује у  наредном периоду.