Vesti 2019.

Dodela novogodišnjih paketića deci zaposlenih u JKP Šumadija Kragujevac

U želji da najmlađima ulepšaju novogodišnje praznike Sindikat zaposlenih i Zajednica sindikata u JKP Šumadija Kragujevac organizovali su dodelu paketića za decu zaposlenih.

Radno vreme za vreme novogodišnjih i božićnih praznika

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme JKP Šumadija Kragujevac je sledeće:

Godišnja konferencija za medije

Na godišnjoj konferenciji za medije JKP Šumadija Kragujevac, direktor Nemanja Dimitrijević govorio je o postignutim rezultatima u 2019.godini, efektima pripajanja preduzeća i najavio poslovne planove za narednu godinu.

JKP Šumadija Kragujevac je nabavilo dva tandemska valjka za asfalt

JKP Šumadija Kragujevac je u cilju efikasnijeg i kvalitetnijeg izvođenja radova na asfaltiranju i rekonstrukciji puteva i ulica nabavilo dva tandemska valjka za asfalt.

Analize Instituta za javno zdravlje Kragujevac – decembar 2019. godine

Institut za javno zdravlje Kragujevac je prema godišnjem planu analiza namirnica 14. decembra 2019. godine obavio analizu mikrobiološke ispravnosti svežeg pilećeg mesa i suhomesnatih proizvoda na pijacama Centar i Aerodrom.

Nova građevinska mašina za Sektor niskogradnje

Za skidanje putnih podloga – asfalta i betona JKP Šumadija Kragujevac je nabavilo građevinsku mašinu – glodalicu

Akcija „Čep za hendikep“

U martu ove godine JKP Šumadija Kragujevac se priklјučilo humanitarnoj akciji prikuplјanja čepova koje udruženje „Čep za hendikep“ iz Zrenjanina organizuje na teritoriji čitave Srbije.

Planeta nas moli – Recikliraj, otpad me boli!

Prezentacijom  „Planeta nas moli – Recikliraj, otpad me boli!“ JKP Šumadija Kragujevac započelo je sa edukacijom dece u predškolskim ustanovama na teritoriji grada o značaju pravilnog odlaganja otpada.

Još jedno priznanje za JKP Šumadija Kragujevac

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije 9. decembra 2019. godinu JKP Šumadija Kragujevac uručena je Plaketa za poslovni uspeh u 2019. godini.

logo

Osnovna delatnost JKP Šumadija Kragujevac je obavljanje komunalnih delatnosti u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima, Zakonom o upravljanju otpadom i Statutom preduzeća.

© 2022 JKP Šumadija. Sva prava zadržana. Sajt izradio ANDROS.rs

Aplikacija KG KOM SERVIS

Skinite aplikaciju klikom na sledeći link:

Image

Kontaktirajte nas

Industrijska 12, 34000 Kragujevac

+381 34 335 482, 335 089

Besplatan poziv:

0800350034

Meni