Вести

ЈКП Шумадија Крагујевац позива суграђане да измире своја дуговања по основу услуга коришћења паркинга

ЈКП Шумадија Крагујевац покреће поступак принудне наплате против корисника услуга коришћења паркинга који нису измирили своје обавезе по достављеним опоменама.

 И поред уредно упућених опомена поједини корисници нису искористили право да у року од 8 дана од дана издавања опште дневне карте уплате износ од 495,00 динара нити да реагују на опомену за неуплаћену издату општу дневну карту (990,00 динара).

Како би избегли плаћање непотребних трошкова позивамо грађане да измире своје обавезе. ЈКП Шумадија Крагујевац је омогућило корисницима својих услуга да све неизмирене обавезе према нашем предузећу изврше путем репрограма и то до 48 месеци у зависности од износа дуговања како за физичка, тако и за правна лица.

Све информације о репрограму дуговања могу се добити на сајту предузећа, као и путем Корисничког центра ЈКП Шумадија Крагујевац на телефоне 034/501-180, 034/501-181; 060/2341050, путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично у ул. Краља Петра I бр. 22 сваког радног дана од 07 до 17 сати.