Vesti

Uklanjanje kabastog otpada

JKP Šumadija Kragujevac u cilјu bržeg i efikasnijeg uklanjanja kabastog otpada (stari nameštaj, stolarija i sanitarija) organizuje njihovo besplatno preuzimanje od građana svake prve i treće subote u mesecu, prema sledećem rasporedu:

  • Prve subote u mesecu vrši se odnošenje kabastog otpada iz mesnih zajednica Aerodrom, Sušica, Vašarište, Denino brdo i Sunčani breg;
  • Treće subote u mesecu vrši se odnošenje kabastog otpada iz mesnih zajednica Pivara, Erdoglija, Bagremar, Palilule i Stanovo;
  • Radnim danima kabasti otpad se odnosi po pozivu građana ili ono što se uoči prilikom obilaska terena, kao i sa lokacija u centru grada (Bubanj i Lepenica 1, 2 i 3).

U kabasti otpad ne spada građevinski otpad, zeleni otpad i delovi automobila.

Građani mogu da prijave odnošenje kabastog otpada korisničkom centru JKP Šumadija Kragujevac na telefone 034/501-180; 034/501-181; 060/234-10-50, besplatnim pozivom na broj telefona 0800/350034, putem email-a: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili lično dolaskom u ulicu Industrijska br. 12 u Kragujevcu.