Vesti

Otvoren XVI Međunarodni sajam komunalne opreme „KOMDEL EXPO 2021“

Danas je na prostoru Šumadija sajma otvoren XVI Međunarodni sajam komunalne opreme „KOMDEL EXPO 2021“ u partnerskoj organizaciji JKP Šumadija Kragujevac, PU „Komdel“ i Šumadija sajma, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Sajam je otvorio Petar Domanović, predsednik Skupštine poslovnog udruženja komunalnih preduzeća „Komdel“, a prisutnima su se obratili Aleksandar Lazović, direktor Šumadija sajma, Marko Vujnović, direktor JKP Šumadija Kragujevac i Predrag Lučić, direktor Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga. 

Na sajmu se predstavio veliki broj izlagača i proizvođača komunalne opreme iz cele Srbije.

Ovaj sajam je prilika da se isprate nova dostignuća u oblasti komunalnih tehnologija, ali i da se na jednom mestu predstave proizvođači, distributeri i uvoznici komunalne opreme. 

Kako je ovo sajam koji je namenjen isključivo preduzećima koja se bave komunalnom delatnošću posebna pažnja posvetiće se tematskim diskusijama i stručnim predavanja na kojima će se razmeniti iskustva i razgovarati o problemima sa kojima se susrećemo u svakodnevnom vršenju komunalne delatnosti. 

Sajam je otvoren za posetioce od 15. do 17. septembra 2021. godine, a radno vreme sajma je od 10 do 18 časova.