Vesti

Poziv za tender - EBRD

Poziv za tender - Jedna faza

Navedeni klijent namerava da iskoristi deo prihoda od zajma, ili Granta kojim upravlјa, Evropska banka za obnovu i razvoj ('Banka') za gore pomenuti projekat. Dodatni detalјi o finansiranju su sledeći:

Zajam Evropske banke za obnovu i razvoj (Banka)

Zajam će finansirati kritična pobolјšanja u sektoru gradskog otpada.

Ugovori koji će se finansirati sredstvima zajma od / od strane banke i koji će biti otvoreni za firme iz bilo koje zemlјe.

Klijent sada raspisuje tendere za gore navedene ugovore. Dodatni opis je sledeći:

Snabdevanje buldožera (neprekidne gusenice), 170KV

Javno komunalno preduzeće Šumadija u Gradu Kragujevcu treba da kupi novi buldožer pogodan za rad na deponiji kako bi se omogućio optimalan rad vozila koja prevoze otpad, kao i održavanje puteva koji vode do radnog tela deponije.

Očekuje se da će ugovor početi 15/06/2019 i trajati oko 3 meseca isporuke nakon 2 godine usluga održavanja i popravaka u garantnom roku.

Ovaj tender će se sprovoditi putem e-nabavke putem EBRD portala za e-nabavke klijenata (ECEPP). Zainteresovane firme treba da se registruju na ECEPP na ovom linku:

https://ecepp.ebrd.com/respond/245V2S4632

Sredstva od kredita odobrenih od strane Banke neće se koristiti u svrhu bilo kakvog plaćanja osobama ili entitetima, niti za bilo koji uvoz robe, ako je takvo plaćanje ili uvoz zabranjeno odlukom Veća sigurnosti Ujedinjenih nacija preuzete u skladu sa Poglavlјem VII Povelјe Ujedinjenih nacija ili prema zakonu ili zvaničnom propisu zemlјe Klijenta.

Potencijalni ponuđači koji su se registrovali u ECEPP i izrazili interes za tender mogu besplatno pristupiti tenderskoj dokumentaciji i mogu zatražiti pojašnjenje i dodatne informacije od klijenta preko ECEPP-a. Potpuni uslovi za učešće su uklјučeni u tendersku dokumentaciju (odelјak podataka o tenderu).

Ostale informacije: Ugovori koji se finansiraju iz sredstava zajma od / bespovratnih sredstava koje je odobrila Banka i biće otvoreni za firme iz bilo koje zemlјe.

Adresa klijenta:

Vladimir Maksimović, član Gradskog veća

Grad Kragujevac

Poziv za tender - Jedna faza