Covid - 19 - Korona virus

Delujmo preventivno i budimo odgovorni prema sebi i drugima!

Vlada Republike Srbije je na današnjoj sednici donela najnovije mere za sprečavanje širenja virusa COVID-19, među kojima je i Odluka da se sve pijace, na otvorenom i zatvorenom prostoru zatvore do daljeg.

...

Korona virus (COVID 19) - kako od kuće do posla, mere zaštite

...

Uputstva u slučaju sumnje na virus COVID-19

...

JKP Šumadija Kragujevac nastavlja sa sprovođenjem neophodnih preventivnih mera na dezinfekciji ulica, a u cilju prevencije širenja i sprečavanja infekcije virusa COVID – 19.

...

Institut Torlak potvrdio je u Kragujevcu dva slučaja zaraze korona virusom. Pacijenti su hospitalizovani u Kliničkom centru, rekao je gradonačelnik na konferenciji za medije koju je odražao sa predstavnicima zdravstvenih ustanova, Policijske uprave, Crvenog krsta ...

Zahvaljujući Telekomu grad Kragujevac je pokrenuo još jedan korisnički servis –  jedinstven kol centar na broju 0800 112 113.

...

Od 23.3.2020. godine naši sugrađani kupovinu stanarskih karata mogu izvršiti uplatom na tekući račun 170-30009974000-36 kod UniCredit banke uz obavezno navođenje u pozivu na broj registracije vozila.

...

U skladu sa Odlukama Vlade Republike Srbije u vezi sa sprečavanjem širenja virusa COVID – 19, JKP Šumadija Kragujevac je u cilju prevencije i sprečavanja infekcije virusa kako zaposlenih, tako i korisnika naših usluga sprovelo neophodne mere zaštite, pa Sektor...

Odlukom Vlade Republike Srbije o obustavi javnog transporta putnika od subote 21.03.2020.godine u 20:00 časova obustavlja se gradski i prigradski prevoz na teritoriji grada Kragujevca.

...

JKP Šumadija Kragujevac od uvođenja vanrednog stanja sprodi sve preporučene higijenske i sanitarne mere samozaštite i prevencije koje treba da spreče širenje korona virusa. Svakodnevno se vrši dezinfekcija i provetravanje kako objekata tako i vozila.

...

JKP Šumadija Kragujevac će u narednom periodu u noćnim satima vršiti dezinfekciju gradskih ulica na osnovu novih mera preventive.:

...

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije i preporukama Kriznog štaba grada Kragujevca, JKP Šumadija Kragujevac je donela odluku o zatvaranju Šarene pijace od 20.03.2020. godine do daljeg u cilju zaštite sugrađana i sprečavanju širenja virusa.

...